Wanneer de bestellingen voor 15.00 uur worden geplaatst en betaald, dan worden deze nog dezelfde werkdag door ons verzonden.

U kunt als klant gebruik maken van de volgende bezorgopties:
 1. Dag en tijdkeuze

  U kunt zelf de dag en tijd kiezen wanneer u uw bestelling wilt ontvangen. Voor deze optie betaalt u de reguliere verzendkosten.
   
 2. Avondbezorging

  U kunt ervoor kiezen uw bestelling 's avonds in ontvangst te nemen. Van maandag tot en met vrijdag bezorgt PostNL de pakketten dan tussen 18.00 en 22.00 uur. Voorwaarde is wel dat alleen aan het huisadres wordt afgeleverd, dus bij afwezigheid niet bij de buren. Bij afwezigheid wordt dan de volgende avond een nieuwe bezorgpoging gedaan. Voor de avondbezorging wordt een toeslag van € 1,50 op de reguliere verzendkosten berekend.
   
 3. Ophalen bij een PostNL lokatie

  U kunt uw pakket ophalen bij één van de ruim 2.850 afhaallocaties in heel Nederland. Onder andere bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo en Primera. Uw pakket blijft 2 weken op de PostNL lokatie liggen. De pakketten kunnen vanaf 16.00 uur de volgende werkdag worden afgehaald. Voor ontvangst van het pakket is een handtekening vereist. Voor deze optie betaalt u de reguliere verzendkosten.

U kunt in het bestelproces aangeven van welke bezorgoptie u gebruik wenst te maken.