U kunt bij de Kabouterhof op verschillende manieren betalen. Overigens is onze webwinkel is voorzien van een SSL (Secure Socket Layer) certificaat. Dit betekent dat de vertrouwelijke gegevens die tussen onze webwinkel en de klant uitgewisseld worden, versleuteld zijn. De vertrouwelijke informatie van klanten (zoals persoonsgegevens, betalingsgegevens, etc) zijn door het SSL certificaat beveiligd.

IDEAL
Dat is betalen in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. U doorloopt dezelfde stappen als u bij internetbankieren gewend bent; het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van uw bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Vooraf overmaken
U maakt het te betalen bedrag over naar onze rekening NL71INGB 0007419824. Onze BIC is INGBNL2A. Zodra het bedrag door ons is ontvangen, wordt de bestelling verzonden.

PayPal
Omdat PayPal naast de vaste kosten ook nog administratiekosten in rekening brengt, rekenen wij deze kosten door aan onze klanten die van PayPal gebruik willen maken. 

Bancontact
Bancontact is verreweg de populairste manier van betalen in Belgie. Omdat de betalingen direct worden bevestigd, kunnen wij de met Bancontact betaalde bestellingen direct versturen (mits voor 15.00 uur geplaatst).

Sofort
Sofort is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in 10 landen beschikbaar, waaronder Engeland en Belgie. Sofort biedt optimale veiligheid.

Billink 'achteraf betalen
Met ‘achteraf betalen’ bestel je eerst het product en betaal je achteraf binnen 14 dagen. Het is de ideale betaaloplossing voor als je onderweg bent of als je geen reader of creditcard bij de hand hebt. Naast het voordeel dat je zelf bepaalt wanneer je betaalt, geeft het jou de garantie dat het juiste product daadwerkelijk wordt geleverd. Indien het product niet naar wens is, kan je het product zorgeloos terugsturen en hoef je niet te wachten totdat de webwinkel het geld weer naar jou retourneert.
Wanneer je kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, zal Billink jouw gegevens realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien je niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heb je direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. In het geval je wel bent toegelaten zal je bestelling worden geaccepteerd en uitgeleverd. Je ontvangt namens De Kabouterhof het product en namens Billink een factuur per e-mail. Je dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.

Indien je niet binnen 14 dagen hebt betaald zal je door Billink worden herinnerd t.b.v. jouw openstaande schuld. Let er op dat dit extra kosten met zich mee kan brengen. Wanneer ook hier geen gehoor aan wordt gegeven zal Billink een incassobureau en/of deurwaarder inschakelen om het bedrag te incasseren. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen.