De Kabouterhof, webwinkel in houten speelgoed
Kies een categorie
Houten speelgoed merken
Merk
Zoeken
Snel naar


Verzenden

Op werkdagen voor 15.00 uur (*)
besteld is morgen in huis


Verzendkosten

Vanaf € 75 gratis verzending (NL)
Standaard verzendkosten: € 4,95
Voor België en Duitsland: € 8,95


Bestelling afhalen

Bestelling is gratis af te halen
in Wijchen (op afspraak)

 

Flexibele bezorgopties

Kies zelf dag, tijd en plaats

 

 

 

BewarenBewaren

Welkom op onze website. Wij zijn er trots op dat wij onze passie voor houten speelgoed met u mogen delen. Wij bieden u een mooi assortiment houten speelgoed. Zowel voor de allerkleinsten onder ons, als ook voor stoere jongens en meisjes. Niet alleen "gewoon" speelgoed om mee te spelen, maar ook educatief speelgoed dat kinderen motiveert, prikkelt en uitdaagt tot spelen.

Liefde voor houten speelgoed

Als kind vonden wij houten speelgoed al mooi en leuk om mee te spelen. Met de blokkenwagen en de houten treinbanen hebben wij flink gespeeld. Na de komst van onze dochter is deze liefde voor houten speelgoed zelfs weer verder opgebloeid. Op haar eerste verjaardag kreeg ze een prachtige houten loopwagen van I'M Toy kado. Zo kon ze haar eerste stapjes oefenen. We waren enthousiast door de vormgeving van de loopwagen, de mooie afwerking, de degelijkheid en de educatieve functies die de loopwagen heeft. Ook onze dochter vond het geweldig. Eerst duwden we haar door de kamer, later leerde ze erachter te lopen. Toen ze groter werd gebruikte ze de loopwagen als een soort kruiwagen om spulletjes te verzamelen en ermee door de kamer te rijden. Na de geboorte van onze zoon bljkt maar weer de degelijkheid van het speelgoed. Ook hij ontdekte de loopwagen en heeft er veel mee gespeeld. Nu ook hij groter wordt is hij toe aan speelgoed voor peuters. Momenteel zijn de houten speelgarage van Woody en de houten treinbanen die hier op aangesloten kunnen worden populair. Hij maakt hierbij zelfs gebruik van de treinbanen waar wij vroeger mee gespeeld hebben.

 

Starten webwinkel in houten speelgoed

Na de houten loopwagen kwam er veel meer houten speelgoed in huis. Serviesje, vormenstoof, hamerbankje, trekfiguur en een poppenwagen met stippen vulden de huiskamer. Op een gegeven moment word je zo enthousiast dat je je de vraag stelt: waarom starten we niet zelf een webwinkel in houten speelgoed? Wat volgde was een fase van onderzoek. Hoe zijn de webwinkels in houten speelgoed op het internet vertegenwoordigd? Hoe zit het met het aanbod, de prijs, de voorwaarden en de servicegerichtheid van deze webwinkels? Uiteindelijk zagen we genoeg mogelijkheden om onderscheidend te zijn van andere webwinkels in houten speelgoed en besloten we De Kabouterhof op te richten. Wij bieden een leuk assortiment houten speelgoed aan tegen concurrerende prijzen. Daarnaast willen we ons graag onderscheiden door service- en klantgericht werken. Naast een snelle levertijd bieden wij ook de mogelijkheid om de producten 14 dagen op zicht te hebben. Bovendien vinden wij het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd worden over de bestelling en het gehele verzendtraject. Inmiddels is De Kabouterhof ook aangesloten bij het keurmerk Webwinkelkeur, wat betekent dat klanten vertrouwd online bij ons kunnen kopen!

 

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent over De Kabouterhof als dat wij zijn. Wij wensen u in ieder geval veel kijkplezier naar ons aanbod houten speelgoed toe!  

 

 
 

Contactgegevens

De Kabouterhof
Huurlingsedam 40
6603 LH Wijchen
T: 024-6690584
E: info@kabouterhof.nl

IBAN: NL71 INGB 0007 4198 24
BIC: INGBNL2A

KvK 56293216
BTW: NL 108468756B01
(*): m.u.v. Sevi (zie levertijd)